Bedrijfskleding Zeeland

Deurloo Bedrijfskleding geeft advies, komt met een voorstel en levert vervolgens alle bestelde werkkleding voor dames en heren. Wij zijn een groothandel in kleding voor het werk en hebben vele klanten in Zeeland. Op zoek naar werkkleding voor uw bedrijf? Onze bedrijfskleding specialist helpt u graag met maatwerk bedrijfskleding. Komt u langs in onze winkel, neemt u contact op met ons bedrijf of wilt u dat wij bij u op locatie een inventarisatie komen maken dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Kleding voor uw werk met logo? Aan de hand van uw wensen maken we de benodigde werkkleding maken wij alle werkjassen, werkbroeken, beroepskleding, signalisatie kleding, uniformen, schilderskleding met een geborduurd of bedrukt logo van uw bedrijf. U heeft dan altijd precies de hoeveelheid die u besteld heeft binnen uw onderneming zodat u niet onnodig met werkkleding blijft zitten. Nieuwe bedrijfskleding nodig? Wij weten precies welke kleding voor uw werk wenst en in welke kleur, maat en aan welke eisen het moet voldoen. Een nabestelling is ook in enkele stuks altijd mogelijk en heeft een korte levertijd. Ook kunt u bij ons een gepersonaliseerde webshop laten maken.

Werkkleding in Zierikzee en provincie Zeeland worden dagelijks bij Deurloo besteld door branches in horeca, zorg, schoonmaak, autobranche, kapsalons, veiligheids, technische ondernemingen, gemeentes en hotels. kleding voor binnen bestaat uit broeken, schorten, truien, overhemden, vesten, overalls, blousen, jurken en blazers voor het werk. Zoekt u bedrijfskleding voor buiten? denk aan bouwbedrijven, stratenmakers, loonbedrijven, uitvaartverzorgers gebruiken kleding die naast representatief ook water en winddicht moet zijn!

Deurloo-Bedrijfskleding

Onze contactgegevens

Heeft u een vraag?
Neem dan gerust contact met ons op.
Deurloo Bedrijfskleding
Mol 5-7
4301 JC Zierikzee
e-mail: martin@ronalddeurloomode.nl 
telefoonnummer: +31 (0)6 4 67 444 87 .