SA@WORK

Studio Anneloes bedrijfskleding


Trousers

Klik op de illustratie om naar onze collectie trousers te gaan.

Casual chique of modern klassiek. Er goed, stijlvol of betrouwbaar uitzien is in veel functies belangrijk. Wij helpen jouw personeel hier graag bij met onze moderne collectie aan representatieve bedrijfskleding van Studio Anneloes @work. Personeel dat er goed uit ziet en zich hierdoor goed voelt zal veel enthousiaster en klantvriendelijker zijn. En dit is wat klanten onthouden en doorvertellen over jouw bedrijf.


Blazers

Klik op de illustratie om naar onze collectie blazers te gaan.

De blazers van SA@WORK zijn selectief gekozen door de comfortabele fit. De blazers hebben een chique uitstraling, maar voelen tegelijkertijd erg aangenaam door de zachte kwaliteit van de stof. 


Dresses

Klik op de illustratie om naar onze collectie dresses te gaan.

Blouses

Klik op de illustratie om naar onze collectie blouses te gaan.

Shirts

Klik op de illustratie om naar onze collectie shirts te gaan.

Bedrijfskleding van Travelstof

De SA@WORK collectie bestaat bijna volledig uit Sensitive® Fabrics, ofwel travelstof. Dit materiaal is gemaakt van polyamide en Lycra®. Deze synthetische vezels kunnen tot zes keer in de lengte rekken en vervolgens keren ze net zo gemakkelijk terug in hun oorspronkelijke vorm. Door de stretch draagt de stof heerlijk. De stof is niet alleen comfortabel, het heeft ook nog een luxe, representatieve uitstraling.

Travelstof

Travel Quality heeft fijne eigenschappen die ook op de werkvloer goed van pas komen. Het wordt geproduceerd in Noord-Italië in de fabriek van Eurojersey.

Ademend

Onze Travel Quality is een ademende stof. Hierdoor gaan werknemers niet of minder snel transpireren en kunnen ze prettig werken.

Bewust

Travelstof blijft heel lang mooi en heeft minder impact op de planeet in de gebruiksfase, omdat je het niet vaak hoeft te wassen, nooit in de droger hoeft te doen. De stof is kreukvrij en hoeft dus ook niet gestreken te worden. Dat bespaart een hoop energie.

Snel Droog

Door de unieke stofsamenstelling is travelstof supersnel droog. Even uithangen en het kan meteen weer gedragen worden. Ook handig bij een onverwachte regenbui.