Merken

Deurloo bedrijfskleding levert werkkleding voor iedere beroepsgroep.
Wij geloven dat hoogwaardige werkkleding een verschil maakt voor de dagelijkse prestaties.
Wij werken daarom samen met een selecte groep leveranciers die hoogwaardige en representatieve kleding produceren.


Studio Anneloes


Stijlvolle bedrijfskleding met het ultieme draagcomfort van Travel kwaliteit. Stijlvol en comfortabel. Gemakkelijk om te combineren en eenvoudig om mooi te houden.
Klik hier voor ons uitgebreide assortiment.

——————–

Blåkläder

Het Zweedse merk Blåkläder levert een zeer breed assortiment aan hoogwaardige en functionele werkkleding. Blåkläder Workwear heeft meer dan 50 jaar ervaring in de sector en biedt werkkleding voor vele beroepsectoren. Belangrijk onderdeel van Blåkläder is hun ambachtskleding en hun uitgebreide assortiment dames werkkleding.

——————–

BP Workwear

BP bedrijfskleding kan echt omschreven worden als A-merk bedrijfskleding. Deze kleding is van de hoogste kwaliteit en met een maximaal draagcomfort. Door het brede assortiment heeft BP kleding voor elke sector of branche, van de zorg tot de voedselindustrie en de horeca tot echte werkkleding! Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind je een breed assortiment BP bedrijfskleding.

——————–

Made to Match

Al meer dan vijftien jaar ontwerpt en produceert Varna Confectia Sales Europe haar bedrijfskledingmerk Made To Match. Een succesvol merk wat zich kenmerkt in functionele en comfortabele kleding met een uitstekende pasvorm. 

——————–

Chaud Devant

Chaud Devant

De Chaud Devant collectie omvat een breed scala aan kokskleding die speciaal zijn ontworpen voor chef koks en hun keuken teams. De collectie bestaat uit koksbuizen, koksbroeken, en schorten in vele uitvoeringen en kleuren. De collectie bevat bovendien leuk en trendy sloven en schorten voor de dienstensector en bedieningskleding.

——————–

Capraro

Capraro

Het Italiaanse Giovanni Capraro ontwerpt hun collecties bedrijfskleding om een representatieve en stijlvolle uitstraling te hebben. De collectie heeft bijvoorbeeld een moderne pasvorm, waardoor ze op een prettige manier aanluiten op het lichaam met behoud van het draagcomfort, maar ook mooie basic ontwerpen met een ‘comfort’ pasvorm.

——————–

Sunwill

Sunwill

Sunwill biedt dé oplossing op het gebied van representatieve kleding voor ieder bedrijf. Is een bedrijf toe aan een nieuwe uitstraling en nieuwe bedrijfskleding? Sunwill levert colberts, pantalons en rokken met een uitstekende pasvorm en subtiele details.