Gepersonaliseerde webshop

Een gepersonalieerde webshop voor uw eigen bedrijf laten maken? Wij maken een gepersonalieerde webshop voor uw eigen bedrijf die voorzien is van uw bedrijfskleding met logo. Een zeer efficiënte manier om extra kosten te voorkomen op uw bedrijfskleding aanschaf.

Hoe werkt een gepersonaliseerde webshop?
Elk personeelslid kan op de webshop inloggen met zijn persoonlijke gegevens. De betaling van de artikelen gaat via een puntensysteem. Deze punten worden door uzelf gegeven en kunnen per medewerker verschillen. Meer besteden en bestellen dan de toegekende punten is niet mogelijk. Zo bepaald u als directie wat de totale kosten van werkkleding jaarlijks / maandelijks mogen zijn en de medewerkers wat ze per maand/jaar kunnen besteden. Is dit niet een uniek concept voor uw bedrijf?

Het grote voordeel wat kostenbesparend werkt is dat je precies de verschillen kunt zien wie welke bedrijfskleding besteld. Hierdoor is het mogelijk te vergelijken met andere medewerkers en de budgetten/punten naar boven of beneden bij te stellen. Zo bepaald u zelf van te voren als bedrijf wat uw kosten voor bedrijfskleding zullen zijn. Elke medewerker kan inloggen en met zijn unieke codes en de kleding online bestellen. Hij of zij is daarom mede verantwoordelijk om de juiste kleding, in de goede maat, voor het werk te bestellen en dit zorgt voor belangrijke eigen verantwoording. Uw voordeel als bedrijf is dat er in geen overbodige werkkleding opgeslagen is. Met de gepersonaliseerde webshop van Deurloo Bedrijfskleding Zierikzee heb je als bedrijf géén kast vol voorraad.

Uw eigen bedrijfskleding webshop vullen wij met de werkkleding die u als onderneming geselecteerd heeft. Welke werkkleding u in de shop wilt hangt mede af van de eisen. Denk hierbij aan gecertificeerde, gerenommeerde, brandwerende, service, food, medische, veiligheids, vlamvertragende, multinorm, signalisatie, signaal, waterdichte, ademende, four way stretch, ribstop, antistatische, teekwerende, regen, warmte, slijtvaste, kleurvaste, en (90 graden) wasbare -kleding.

Deurloo Bedrijfskleding in Zierikzee zal de bestelde artikelen gesorteerd per werknemer af komen geven. Laten bezorgen of afgeven op uw bedrijf op Schouwen Duiveland (Zeeland). Heeft u ook belangstelling in zo’n gepersonaliseerde webshop? Wilt u als bedrijf ook geld besparen op bedrukte of geborduurde kleding? Graag vertellen we u hier alles over. U kunt ons bellen of een mail sturen via het formulier op onze homepage.

De persoonlijke bedrijfskleding webshop is te vullen met werkkleding van van o.a. BP werkkleding, Blaklader Workwear, Chaud Devant, Made To Match, Tricorp, StudioAnneloes@Work bedrijfskleding,

Gepersonaliseerde, volledig ingerichte webshop.