BP Workwear

Met werkkleding van BP Workwear zit je altijd goed! Of je nou een werkbroek, werkjas of werktrui zoekt, BP Workwear heeft altijd de juiste! Dat is ook logisch; BP Workwear is de meest uitgebreide kledingcollectie binnen het merk BP, en veel Workwear-producten vinden we ook terug in de andere collecties. BP Workwear is zogezegd de ‘moedercollectie’ van de BP Bedrijfskleding!

Alle werkkleding van BP Workwear is voorzien van minstens twee keurmerken: de Oeko-Tex Standard 100 en het label van de FairWear Foundation. De Oeko-Tex Standard 100 is een internationale standaard voor schadelijke stoffen en veelvoorkomende allergenen. Dat BP Werkkleding van BP Workwear dit keurmerkt draagt, betekent dat een onafhankelijk instituut de werkkleding heeft getest en geen schadelijke stoffen vond.

De FairWear Foundation is een internationaal initiatief, opgericht door onder andere verschillende Nederlandse vakbonden, waar BP zich ook bij heeft aangesloten. Het doel van dit initiatief is het beschermen van de rechten van mensen in zogenoemde lage-lonen-landen. Door lid te zijn van deze organisatie, heeft BP zich verbonden aan hoge standaarden voor welzijn en veiligheid in haar fabrieken. Op deze manier kunnen de kledingprijzen laag blijven, zonder sweatshop-productie!

Het doel van BP Workwear is veiligheid, duurzaamheid en stijl te combineren. Het idee is, dat door BP Workwear te dragen op je werk, je je werkkleding ook privé kan dragen. Dat lukt ook heel aardig! Werkkleding van BP Workwear komt in veel verschillende kleuren, soorten en maten.