Anneloes @work

Deurloo Bedrijfskleding

Stijlvolle Bedrijfskleding met het ultieme draagcomfort
van Travel kwaliteit

Stijlvol en comfortabel: dat vinden wij en onze klanten belangrijk. Bedrijfskleding voor vrouwen met een druk leven en die er goed uit willen zien. Studio Anneloes geeft hen precies dat: comfortabele mode. Gemakkelijk om te combineren en eenvoudig om mooi te houden.


Deurloo Bedrijfskleding Anneloes@work

Breathable
Onze Travel Kwaliteit uit de beste fabriek van Italië is een ademende stof waardoor je niet gaat transpireren en ongestoord kunt werken.

Quick Dry
Door de unieke stofsamenstelling is het supersnel droog. Even uithangen en je kunt het meteen weer aan. Ook handig als je onderweg naar werk verrast wordt door een regenbui…

Sustainable
Travel Kwaliteit blijft heel lang mooi en veroorzaakt in de gebruiksfase weinig milieuschade omdat je het niet vaak hoeft te wassen, nooit in de droger hoeft te doen en minimaal te strijken. Dat bespaart een hoop energie!


Ontdek de Studio Anneloes @Work Collectie

Deurloo Bedrijfskleding

Dus, heb jij een eigen zaak (bijv. een hotel, kapsalon, receptie, schoenenwinkel, beauty salon, etc.) en ben je voor jouw team / organisatie of business event op zoek naar representatieve én comfortabele bedrijfskleding? Dan helpen wij je graag!


STIJLVOLLE BEDRIJFSKLEDING VAN ANNELOES@WORK

– Makkelijk in onderhoud, super stretch, pilt niet, minimaal strijken, trekt geen haren aan, snel droog, ademend en zeer duurzaam in gebruik.

– 20 verschillende stijlen met een breed pasbereik van XXS t/m 3XL.

– Alle items in donkerblauw en zwart verkrijgbaar.

– Aangevuld met enkele gekleurde blouses in rood, kobalt, wit en een dot.

– Print of borduur van bedrijfslogo is mogelijk.